IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Живот
00:08 | 15 ноември 2019
Обновен: 04:20 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп 18 - 24 ноември 2019 - СКОРПИОН

Ще имате поводи за събирания и различни преживявания с приятели или роднини

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 18 - 24 ноември 2019 - СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще имате поводи за събирания и различни преживявания с приятели или роднини. 


Това ще бъде интересна седмица за вашите романтични и любовни преживявания. 


През тези седем дни ще имате възможност да реализирате тези ваши планове, които са касаят благополучието на семейството или развитието на бизнеса, с който сте ангажирани. 


Повечето информация, която ще получите през този период ще трябва да бъде добре подбрана и съхранена, защото скоро ще имате нужда от нея.


През седмицата ще получите предложение или ще възникне идеи свързана с професионалния ви живот. 


Поканите за срещи и събирания няма да ви липсват, но не разпилявайте времето си със забавления и удоволствия. 


Ще възникнат няколко по-напрегнати момента на конфликти и спорове с хора от семейството ви или с колеги. Хубавото е, че те ще намерят своето разрешение без голямо забавяне. 


През седмицата се старайте да не задържате в себе си лоши чувства или емоции, за да не си създадете нежелан здравословен проблем. 


През тази седмица важно развитие ще има ваша любовна или интимна връзка. Ако трябва проявете повече решителност, за да изясните бъдещето на отношенията ви. 


Жените ще са податливи на лоши настроения или странни сантименталности. Събитие в живота на човек когото познавате ще ви натъжи или разплаче. 


Мъжете да пазят личните си вещи и информация от любопитство или кражба. Това особено важи за важни финансови документи, банкови карти, информация в личния ви телефон и др.

Коментари

Новини Варна