IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:09 | 15 ноември 2019
Обновен: 11:11 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп 18 - 24 ноември 2019 - СТРЕЛЕЦ

Ще изпитате затруднение докато вземете решение, важно за бъдещето ви

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 18 - 24 ноември 2019 - СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще изпитате затруднение докато вземете решение, важно за бъдещето ви. Вслучайте се в собствената си интуиция, но ако не сте сигурни в решението си, потърсете съвет от хора с достатъчно житейски опит. 


През тази седмица може да се зарадвате на предложение свързано с работа или с възможност за допълнителен доход. Това може да бъде причина да вземете неочаквано решение. 


През седмицата ще ви изненада събитие или новина свързана с бременност, раждане на дете или с дете. 


Ако имате собствени деца, за вас седмицата вещае неочаквани разходи свързани с тях. 


Седмицата ще бъде важна за вас във финансов план. Ще имате причина за срещи и разговори важни за финансовите ви дела. Ще имате възможност да уредите финансовите си отношения или задължения. 


Това ще бъде благоприятна седмица за разговори по въпроси свързани с увеличение на заплата или друго парично възнаграждение, в случай че имате подобни стремежи.


През седмицата ще възникне неприятен спор в дома или в семейството ви. Възможно е самите вие да го предизвикате с необмислени коментари, обвинения и др.


Жените ще създадат нови приятелства и социални контакти с хора с общи интереси в области свързани с история, пътуване, здраве, готварство и др. 


Мъжете ще прекарат голяма част от времето си в занимания с личното си хоби, занаятчийска дейност, с технически ремонти и подобрения в дома и др. 

Коментари

Новини Варна