IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:00 | 22 ноември 2019
Обновен: 10:45 | 25 април 2024

Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Дева

През седмицата ще се увеличат ангажиментите и неотложните ви задачи

По материала работи: manager
Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, която ще ви донесе нови неща в личния ви или професионален живот. Ако не сте започнали все още, сега ще бъдете притиснати да разчистите ненужни отношения или вещи, да приключите определени ангажименти, за да бъдете готови за новите промени в живота си. 

 

Не всичко през тази седмица ще става по лесния или приятен начин. Ще се преживеят някои трудни емоционални моменти или раздели.


През седмицата ще се увеличат ангажиментите и неотложните ви задачи, затова е добре да имате ежедневен план, за да не пропуснете или забравите нещо, което е важно за вас. 


През седмицата ще имате контакти с роднини, с приятели, и с нови хора. Хората около вас ще бъдат по-добронамерени и позитивно настроени (или вие самите ще селектирате контактите си само с такива хора). 


Цялата тази динамика в живота ви на моменти ще ви връща към стари спомени, които имат специално значение в живота ви. 


Приятелства или професионални отношения създадени през тази седмица ще имат дълготрайно и важно значение за бъдещето ви. 


Жените ще планират много важни неща за тези седем дни. Ще имате възможности, енергия и ресурси за тяхното успешно реализиране. Ще ви забавляват действията на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. 


Мъжете ще са емоционални, склонни да виждат мрачната страна на събитията през тези седем дни. Няма да търсите обяснение за неприятните ситуации и преживявания, а ще ги приемате като наказание. 

Коментари

Новини Варна