IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:06 | 27 ноември 2019
Обновен: 02:03 | 24 април 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - ДЕВА

Научете се да управлявате емоциите и темперамента си, за да откриете нов етап в личния си живот

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - ДЕВА

Повишеното внимание към вас, от страна на противоположния пол, ви добавя увереност. Но не трябва и да се хвърляте към всеки, който ви се усмихне. Първо се постарайте да разберете себе си, какво ви е необходимо и от какво да се откажете. Любовният хороскоп за декември 2019 година препоръчва на Девите да излизат плавно, а не рязко, от всички ненужни връзки. Дори и сърцето да ви подсказва, че така ще останете сами, нека, така да бъде, това е време на трудности. Научете се да управлявате емоциите и темперамента си, за да откриете нов етап в личния си живот.


На семейните ще им се наложи да правят отстъпки, а не да спорят със съпруга/та по всеки повод. Отношенията могат да се влошат, заради битови проблеми, старайте се да вниквате в нюансите. Не е желателно да изисквате от партньора това, което вие сами не можете да му дадете. Пуснете в ход своята нежност и мекота, за да заздравите съюза. Егоистичните желания и съблазните хвърлете в кошчето! Станете по-близки, както духовно, така и интимно.


Влюбените Деви трябва да прекарват повече време с любимия/любимата. Колкото по-добре се опознаете един-друг, толкова по-бързо ще постигнете съгласие и комфорт. Правете повече изненади, водете повече откровени разговори, укрепвайте доверието. През декември ще се появи възможност да промените сферата си дейност, да смените жилището и да купите нещо полезно за дома. Не „изпитвайте“ съдбата, изключете флирта и лекомисленото поведение. Щастието е във вашите ръце, дръжте го здраво! В края на месеца е възможно да ви дойдат на гости далечни роднини, а също да преживеете финансови загуби, свързани с покупката на подаръци.

Коментари

Новини Варна