IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:05 | 27 ноември 2019
Обновен: 02:03 | 24 април 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - ЛЪВ

Любовта няма да бъде водеща сила в живота ви

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - ЛЪВ

В личния живот на Лъвовете ще има много положителните аспекти. Вие дори няма да успеете да се опомните, как ще „завържете“ роман със симпатични и интересни колеги. И кой би ви спрял, ако сте свободни от ангажименти? Никой, разбира се. Добре ще се почувствате при пътуване до някоя хижа, при организационните моменти за празниците и самата празнична суета. Любовният хороскоп за декември 2019 година препоръчва на Лъвовете по-често да навестяват възрастните си роднини и да се грижат за тяхното здраве. Това трябва да бъде приоритет за вас.


На тези, които са влюбени и щастливи, може да се пожелае само едно, да запазят чувствата си за дълго. Избягвайте разправиите, бъдете отстъпчиви и не трупайте мрачни мисли. Ревността не е доказателство за любов, а бариера пред чувствителните и искрени отношения. Желателно е да се отправите, заедно с партньора/ката, по магазините, за да купите подаръци за близките хора и да помислите за това, къде да празнувате Нова година.


На семейните Лъвове ще им се наложи да се примирят с някаква ситуация, заради която е възникнал конфликт с родителите на съпруга/та. Ако тръгнете към компромис, сами ще се учудите как се подобряват отношенията, без особени усилия. На тези, които търсят работа, ще им се наложи сериозно да помислят за финансовото положение. На тази основа многократно са възниквали конфликти с партньорите, нали? Това показва, че не трябва да снижавате темпото и уверено да вървите към набелязаните цели.


На самотните Лъвове ще им се наложи, през този месец, да „хванат вълната“, за да привлекат вниманието на човека, когото харесват. Позитивното настроение, неординарните методи на ухажване, цветята и изненадите – вземете всичко това предвид.

Коментари

Новини Варна