IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:01 | 27 ноември 2019
Обновен: 17:20 | 24 март 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - ОВЕН

Необвързаните могат да очакват шанс да срещнат сродната си душа

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - ОВЕН

Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Овните трудности в отношенията с избраника/цата. Споровете и разправиите няма да възникват напразно, затова не винете за всичко партньора/ката си, а потърсете причините. За да промени ситуацията към по-благоприятна страна, трябва откровено да си поговорите и да заемете позицията на слушател/ка. Ако партньорът/ката не си промени мнението за вас, постарайте временно да замълчите и да се усамотите. Това ще ви позволи да погледнете по различен начин на проблемите, възникващи в любовната сфера.


Декември е много подходящ за подготовка за празниците, пътешествия и съвместна почивка. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва да демонстрирате своите най-добри качества, за да се сближите духовно с избраника/цата. Не оставяйте битовите въпроси нерешени, защото ще се върнат. Конфликтите при семейните Овни ще възникват на финансова основа. Тук няма да минете без решителни действия.


Не е желателно да се оставяте на носталгията по предишните си връзките. Те вече няма да се върнат, а нервите на сегашния ви любим човек ще се опънат до скъсване. Търсете нови пътища за външна и вътрешна промяна, за да се представите в по-привлекателна светлина пред партньора/ката. Жените, родени под този знак, ще започнат по-трепетно да се отнасят към себе и към мъжа, с когото са се запознали през есента. Основната дума за вас ще бъде „надежда“. Мъжете Овни няма да затруднят своите отношения по никакъв начин, защото те не изпитват дълбоки чувства към никого. Но връзката ви няма да прекъсне, а ще премине на различно ниво - приятелство. Възможно е някой да поеме риск заради вас, опитайте се да укротите и него/нея и собствения си темперамент.

Коментари

Новини Варна