IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:12 | 27 ноември 2019
Обновен: 01:25 | 11 април 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - РИБИ

Те обожават да въздишат и да мечтаят за любов, но не правят никакви реални действия

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - РИБИ

Рибите обожават да въздишат и да мечтаят за любов, но не правят никакви реални действия. Така могат да изкарат целия си живот в самота. И така, само инициативата и активните действия ще ви помогнат да устроите личния си живот. Непременно тръгвайте на пътешествие, особено, ако отдавна сте го планирали. А и на време напишете заявлението си за отпуската.


Любовният хороскоп за декември 2019 година обещава чудесен месец на Рибите, ако вземат под внимание съветите на бабите и дядовците, които живеят заедно от доста дълго време.


На семейните Риби ще им се искат изненади и пикантни усещания. В магазина такива „вещи“ не се продават, но можете да посетите заедно психолог или да почетете подходящата литература. По-често си почивайте заедно, излизайте сред природата и отделяйте време за съвместното си хоби. Всичко това не са дреболии, а важни моменти, помагащи да внесат хармония в брака. Не игнорирайте поканите за гостуване, защото общуването със стари приятели ще разнообрази живота ви.


На влюбените Риби, декември, ще донесе много ярки емоции и впечатления. Здраво държейки се ръка за ръка, вие ще станете по-близки духовно. От разправиите и конфликтите ще ви опази чувството ви за хумор, което също не е маловажно при общуването с партньора/ката. Ако имате възможност, започнете съвместен бизнес. Работата ще ви разсее от сивотата и битовизмите, а също ще укрепи финансовото ви положение. Много ще се решат на законен брак, което е страхотно! А подготовката за това тържество още повече ще укрепи отношенията, правейки ги искрени и надеждни.

Коментари

Новини Варна