IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:08 | 27 ноември 2019
Обновен: 02:03 | 24 април 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - СКОРПИОН

Вие, най-накрая, ще се успокоите и напълно ще се доверите на човека, към когото изпитвате силни чувства

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - СКОРПИОН

Любовният хороскоп за декември 2019 година обещава на Скорпионите незабравим месец, ще стигнете до „пеперуди в корема“. Вие, най-накрая, ще се успокоите и напълно ще се доверите на човека, към когото изпитвате силни чувства. Само не разказвайте на никого за своя нов, красив роман. Дръжте се на романтична вълна и не бягайте от това, което съдбата ви дарява.


Възможен е сериозен конфликт с роднините, но и него можете да „заобиколите“, ако бъдете сдържани. Не трябва да гледате сурово и осъждащо на всичко, което се е случило още през миналата година. Най-добре е да организирате съвместна почивка, пътуване до ски курорт или да благоустроите жилището. Самотните Скорпиони могат да срещнат своята половинка по време на пътуване в чужбина. Може би, чувствата няма да избухнат на момента, но не трябва да си правите прибързани изводи. Вгледайте се в човека отблизо и тогава искрата непременно ще пробяга, а любовта ще ви сграбчи в обятията си.


На семейните хора ще им се наложи да се доверят на опита си от предишните години. Спомнете си как е започнал вашия роман, кое ви е ръководело при общуването с партньора/ката? От конфликтите могат да ви спасят децата, които, в някои трудни ситуации, ще се окажат по-мъдри от вас.


Предстоят ви многобройни дела около къщата, купуване на подаръци и организиране на празника. Не се страхувайте, ако всичко легне на вашия гръб, все пак вие сте Скорпиони!

 

На жените от този знак им предстои да се разочароват от партньора си. Но не трябва да придават прекалено внимание на това, в краен случай се задълбочете в работата си, това ще ви избави от депресията.

Коментари

Новини Варна