IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:09 | 27 ноември 2019
Обновен: 09:14 | 24 март 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - СТРЕЛЕЦ

Всичко ще се случи по различен начин

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - СТРЕЛЕЦ

При представителите на тази зодия чувствата се асоциират с нещо свръхестествено и понякога извънземно, но през този месец всичко ще се случи по различен начин. Вие така страстно и стремително ще се влюбите, че ще забравите за всички неуспехи в личния живот. Купидон ще ви прониже със стрелата и това ще бъде реално! Любовният хороскоп за декември 2019 година обещава на Стрелците море от емоции, впечатления и ярки събития. Само не бъдете прекалено активни, защото инициативните предложения ще ви „препънат“.


Семейните личности ще планират, създават и чертаят без умора. Възложена ви е отговорна мисия за организирането на празничните тържества. А и вие се радвате! На тези, които имат извънбрачна връзка, ще им се наложи да се разкъсват между два огъня. Помнете, предстои ви да се оправдавате не пред съпруга/та, а пред себе си. А това е особено тежка задача, която ще ви вкара в безизходна ситуация.


На първо място ще се окажат материалните проблеми, защото парите, наистина, няма да стигнат дори за най-необходимото. Между другото, за подаръци за близките, също, ще ви се наложи да заемете голяма сума. Какво пък, това е резултатът от вашата разточителност и непрактичност в покупките.


В края на декември, на жените Стрелци ще им се усмихне късметът. При това, в образа на мъж, по когото отдавна се заглеждат. Това може да бъде колега, началникът или стар приятел. Само не си слагайте маска на тайнственост и непристъпност. Най-добре вземете инициативата във свои ръце, за да направите чудесно запознанство и да създадете устойчиви отношения.

Коментари

Новини Варна