IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:07 | 27 ноември 2019
Обновен: 02:04 | 20 април 2024

Любовен хороскоп за декември 2019 - ВЕЗНИ

Истинска буря в личния живот

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за декември 2019 - ВЕЗНИ

На Везните любовта им е нужна като въздуха. Без това чувство те не се усещат пълноценни личности, затова са склонни да се хвърлят в „хомота“ с главата напред. Наслаждавайте се на общуването с тези, които са ви наистина симпатични и приятни. Не се съмнявайте в себе си, доверявайте се на близките си хора и поставете пред себе си постижими цели. Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Везните нов и незабравим етап в личния живот. Нито веднъж няма да си спомните за предишните си любовни връзки, когато на пътя ви застане чудесното създание от приказките.


Семейните хора е време да променят нещо в отношенията, не трябва постоянно да треперят и да ревнуват. Връзката ще укрепне, ако внесете в нея повече позитивизъм и ярки емоции. Преди празниците не пречи да се разсеете от активната си работа, да прекарвате повече време със съпруга/та и децата. Благоприятно ще се разрешат въпросите за недвижим имот, строителство или ремонт на жилището.


Съвместно пътуване ще помогне на влюбените Везни да прозрат партньора/та си. Те ще ви се сторят много по-задълбочени и многопластови, а вие се заемете със себе си. Трябва да промените външния си вид, не се отпускайте дори когато си почивате, наблюдавайте се. Трябва да спрете отегчението във връзката си. Развихрете страстите и бъдете внимателни, за да запазите щастлива връзката си.


Декември ще подари на жените от този знак доста възхитителни мигове в любовта. Ще срещнете мъжа на своите мечти, ще разрушите остарелите принципи и ще поемете курс към създаване на семейство. Важно е, вие сами да не разрушите идилията, която вече имате.

Коментари

Новини Варна