IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:04 | 3 декември 2019
Обновен: 21:58 | 25 април 2024

5-те зодии, които да очакват огромни промени през 2020 - КОЗИРОГ

Мощните им връзки в живота може да се окажат ползотворни

По материала работи: Пламен Янков
5-те зодии, които да очакват огромни промени през 2020 - КОЗИРОГ

Козирог

Козирозите ще преживеят много промени през 2020 година. Тя ще е изпълнена с неочаквани обрати за тях. Още на 12 януари връзката между Плутон и Сатурн ще навлезе в 1-ви дом на зодията – домът на себе си, на вътрешното аз. Мощните връзки в живота на Козирозите може да се окажат ползотворни за тях и да положат основните на една голяма трансформация в живота на тази зодия. 2020-а година за Козирозите ще бъде начало на големи промени в живота им.

 

 

Благодарение на Юпитер в следващите месеци Козирозите могат да очакват големи възможности, които ще се разкрият пред тях. Добре е да прецените плюсовете и минусите пред себе си, за да вземете най-правилното решение, за което да не съжалявате. Уверете се, че мислите два пъти преди да вземете важно решение за голяма промяна.


Януари, юни и юли са месеците, които ще бъдат кризисни за Козирога. Ще изгради нови партньорства, ще се откаже от всички връзки, в които вече няма тръпка. Това може да означава прекратяване на професионално партньорство, смяна на работно място, прекъсване на връзка или преустановяване на приятелства.

 

Коментари

Новини Варна