IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:06 | 6 декември 2019
Обновен: 09:26 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - ДЕВА

През тези седем дни ще имате благоприятно време за възобновяване, хармонизиране на отношения с роднини, с които рядко имате контакти

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, през тези седем дни ще имате благоприятно време за възобновяване, хармонизиране на отношения с роднини, с които рядко имате контакти. 


Ще ви бъде приятно да видите желание от тяхна страна да комуникират с вас и дори може да планирате среща с тях до края на годината. 


Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задачи и задължения. 


Жените ще са в много по-благоприятна позиция, особено ако работата им е свързана със стоки, продажби, производство, реклама или имоти. 


Въпреки, че края на годината не са изключени разговори свързани с нова работа, нова дейност или развитие на нови бизнес отношения. 


През седмицата ще ви изненада решение на мъж, който ще напусне работа, ще се премести в ново жилище, ще се раздели с приятелка или съпруга, ще направи някаква драстична промяна в живота си, която според вас ще е глупава или прибързана. 


Мъжете Дева да се пазят от загуба, кражба или нежелан достъп до личната им информация. 


Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, за работа с договор или документ от финансов характер. 
Ще ви се наложи да вземете решение свързано с една оферта, с промоция, нов стоков договор и др.

Коментари

Новини Варна