IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:12 | 6 декември 2019
Обновен: 09:27 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - РИБИ

Ще изиска от вас много търпение, предпазливост и мъдрост в действие и решения

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, която ще изиска от вас много търпение, предпазливост и мъдрост в действие и решения. 


През тази седмица може да постигнете много, но може и много да загубите. Всичко ще зависи от това доколко умеете да лавирате в сложни ситуации и отношения, в които ще трябва да направите компромиси, дори те да ви донесат някаква загуба. 

 

През седмицата ще ви изненадат действията или решенията на мъж, с когото работите заедно: колега, клиент или ръководител. 


Мъжете от този зодиакален знак ще преживеят неочаквани събития на работното си място, но моите очаквания са те да са вследствие на вече преживяни ситуации, и едва ли ще са неприятни. 


Като цяло през тези седем дни ще сте стабилни, защото ще знаете какво искате. Проблемът ще бъде в избора ви на начина, по който ще постигнете своите цели. 


През тези седем дни мнозина ще се зарадват на пари чрез документ. 


Неясни или по-сложни ще бъдат отношенията ви с деца и млади хора от семейството ви, особено с тези с които не живеете под един покрив. Тяхното желание за независимост, личните им планове, може да се окажат противоположни на вашите очаквания и това да създаде напрежение в отношенията ви.

Коментари

Новини Варна