IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:09 | 6 декември 2019
Обновен: 01:51 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - СТРЕЛЕЦ

В много отношения късметът ще бъде на ваша страна

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица в много отношения късметът ще бъде на ваша страна, но това не трябва да ви прави непредпазливи, нетърпеливи, груби или алчни.

 
Бъдете готови да слушате какво другите ви казват, да приемате тяхното мнение без да предизвиквате конфликти. 


През тази седмица някои от изненадите ще бъдат свързани с разочарования или разминаване в очакванията ви свързани с дете или млади хора от кръга ви роднини, както и с такива с които работите (в случай че работите с деца или с млади хора). 


През седмицата ви предстоят разнообразни контакти с хора от различни разстояния, по различни поводи и с различно време на развитие. Определено чрез социалния си живот през седмицата ще може да се обогатите с полезна за вас информация или с нови умения, познания. 


Особено ще ви впечатлят разговори или действия с представители на знаците Рак, Скорпион или Риби. 


През седмицата може да възникне ангажимент свързан с разрешаването на проблем или друга ситуация от имотен или имуществен характер на жена от кръга ви роднини. 


Жените от този зодиакален знак да избягват да се натоварват с повече ангажименти и отговорности, тъй като това ще се отрази неблагоприятно на здравето им.

Коментари

Новини Варна