IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:07 | 6 декември 2019
Обновен: 22:13 | 13 април 2024

Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - ВЕЗНИ

Ще ви зарадва новина свързана с пари, която може да получите чрез мъж или парите да са притежание на мъж от семейството ви

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - ВЕЗНИ

Ако сте родени под знака на Везни, през седмицата ще ви зарадва новина свързана с пари, която може да получите чрез мъж или парите да са притежание на мъж от семейството ви. 


Каквато и да е конкретната ситуация, тя ще внесе приятни емоции в предпразничните дни. 


Мъжете от този зодиакален знак ще имат благоприятна седмица за развитие на финансовите си дела, като е възможно получаване на пари от работа, наем, кредит, застраховка и дори неочаквана печалба. 


През тези седем дни използвайте благоприятните тенденции да приключите с неприятности, за които сте изгубили надежда. Вероятно точно през тази седмица ще възникнат нови обстоятелства или нова идея, която ще ви помогне да видите ситуацията в друга светлина и да намерите рационално решение на проблема. 


Седмицата ще благоприятства романтичните ви и любовни отношения, като това ще касае създадени вече връзки и нови които ще възникнат през тези седем дни. 


Възможно е вземане на важно решение свързано с любовния ви живот, като начало на нов етап във вашите отношения през 2020 година. 


През тази седмица бъдете внимателни в разговорите си с мъж, който ще се опита да ви убеди в нещо, в което самият той не вярва или умишлено се опитва да ви заблуди.

Коментари

Новини Варна