IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:11 | 6 декември 2019
Обновен: 01:51 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - ВОДОЛЕЙ

Ще се ангажирате по-отговорно с домашните си дела

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 9 - 15 декември 2019 - ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще се ангажирате по-отговорно с домашните си дела. Вероятно причина за това ще бъде и възникването на нови задачи, свързани с ваши роднини, които ще разчитат на вашата помощ при тяхното реализиране. 


Седмицата вещае важно събитие или събиране свързано с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. 


Мнозина ще се зарадват на придобивка в дома си, която може да не е скъпа вещ, но да е важна необходимост. 


Различни събития в живота на жена от кръга ви роднини ще ви накарат да мислите по какъв начин може да помогнете, как може да разговаряте с нея и въобще доколко може да се намесите в събитията в нейния живот. 


Жените от този зодиакален знак ще имат благоприятно време за брак, за организиране на събиране от семеен характер, за разговори с роднини. 


Седмицата ще бъде благоприятна за лечение или възстановяване след заболяване за мъжете Водолей. 


През седмицата ще имате благоприятно време да хармонизирате отношенията си с мъж, който е ваш роднина и вероятно е роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Противоречията помежду ви може да се дължат на негови лични проблеми, включително от здравословен характер. 


През тази седмица ако пътувате, ще преживеете различни напрегнати ситуации, свързани с документи, важна информация, пропуснати съобщения или предупреждения и други.

Коментари

Новини Варна