IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:06 | 13 декември 2019
Обновен: 09:39 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 16 - 22 декември 2019 - ДЕВА

В началото приемете че периодът ще има свое собствено развитие, за да нагласи ситуации, обстоятелства и хора да заработят в благоприятна за вас посока

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 16 - 22 декември 2019 - ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, още в началото приемете че тази седмица ще има свое собствено развитие, за да нагласи ситуации, обстоятелства и хора да заработят в благоприятна за вас посока. 


През тези седем дни затрудненията ще бъдат свързани именно с това да ви провокират да се откажете от неща които нямат смисъл, или да се разделите с хора, които вече са приключили своята мисия в живота ви. 


Това е седмица на приключване на един етап от живота ви и получаване на първите шансове за нов старт. 


Вслушвайте се в съветите или думите на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 


През тази седмица неприятности в семейството ви няма да ви изненадат, тъй като те са заявили своята поява още от предишната седмица. Неумението ви да се справите тогава с тях или липсата на контрол върху конкретната ситуация, ще бъде причина те сега да бъдат по-сложни и по-неприятни за разрешаване. 


Тази седмица вещае срещи и събирания по най-различни поводи и с най-различни хора, както с деца и младежи така и с по-възрастни. 


Основната опасност през тази седмица, която може да провали благоприятните тенденции е да задълбаете в някаква ситуация или отношения от миналото ви, търсейки причини за съответните преживявания. 


Разговори на тази тема или изясняване на отношения свързани със събития от миналото ви могат да ви върнат назад и да не реализирате нищо позитивно през тази седмица.

Коментари

Новини Варна