IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:05 | 13 декември 2019
Обновен: 09:39 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 16 - 22 декември 2019 - ЛЪВ

Интересно развитие може да има ваша приятелска връзка или любовен романс

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 16 - 22 декември 2019 - ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас и седмица в която интересно развитие може да има ваша приятелска връзка или любовен романс. 


Някои от вас ще създадат романтична връзка чрез намесата, съдействието на роднини. Това е седмица, която ще благоприятства ангажименти свързани с брак по споразумение, за хора чиито традиции приемат това за нормално. 


Седмицата ще бъде подходяща за представяне пред вашите родители на ваш романтичен партньор, за обсъждане на бъдещи планове свързани с годеж или сватба. 


Тази седмица ще има много положително влияние върху почти всички ваши планове, което не означава че трябва да избързвате в решения или в действия водени единствено от тази благоприятна тенденция. 


Ще бъде добре да изчаквате да съберете цялата необходима информация, от която имате нужда, да проверявате внимателно детайли, за да се предпазите от грешки. 


Късметът ще бъде на страната на тези, които действат с разум, а не водени от стремеж за бърз успех, печалба или показност на сила. 


През тази седмица може да възникне притеснение около едно пътуване, или притеснение свързано със здравето на близък човек, който живее в друго населено място. 


Вероятни са грижи свързани със здравето на човек роден под знака на Козирог.


Ако ви се налага да пътувате през тази озирог, Телец или Дева. седмица, избягвайте конфликти с хора, с които ви предстои да пътувате заедно или, които ще срещнете по време на пътуването си. 


Мъжете Лъв могат да преживеят разочарования в работата си свързано с лошо изпълнена задача или непризнание на техния труд.

Коментари

Новини Варна