IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:08 | 13 декември 2019
Обновен: 08:22 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 16 - 22 декември 2019 - СКОРПИОН

Ще се ангажирате по-отговорно с различни действия, които ще са важни за вашето дете или внуче (ако имате такива) или с други по-млади от вас хора

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 16 - 22 декември 2019 - СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще се ангажирате по-отговорно с различни действия, които ще са важни за вашето дете или внуче (ако имате такива) или с други по-млади от вас хора. 


Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване или за раждане на дете. 


Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело относно издръжка на дете или родителски права върху дете ще могат да разчитат на успех. 


През тази седмица ще очаквате възстановяването или развитието на здравословен проблем на човек от кръга си роднини. Тези неща трудно могат да се предскажат, тъй като ще зависят и от индивидуалната карта на съответния човек. 


През седмицата ще ви изненадат коментари относно ваши действие или вашия личен живот. Те определено няма да отговарят на истината или ще са злонамерени, целящи да ви злепоставят. Неприятното е, че ще научите за тези неща с известно закъснение и поради тази причина може да ви бъде трудно да намерите първоизточника на тази зловредна интрига. 


През седмицата ще ви зарадва новина свързана с ново развитие на неща, които преди време сте приели като загуба или провал или сте се отказали от тях. Сега ще имат нова възможност да постигнете нещо, което е важно за вашия личен живот. 


През седмицата в голяма полза ще ви бъде информация, която ще получите от човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. 

Коментари

Новини Варна