IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:07 | 13 декември 2019
Обновен: 09:18 | 21 април 2024

Седмичен хороскоп 16 - 22 декември 2019 - ВЕЗНИ

Ще получите удовлетворение от един разговор, който ще бъде важен за вашата бъдеща финансова стабилност

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 16 - 22 декември 2019 - ВЕЗНИ

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще получите удовлетворение от един разговор, който ще бъде важен за вашата бъдеща финансова стабилност. Той може да има връзка с вашата работа, с която сте ангажирани в момента или с някакъв бъдещ ангажимент. 


Добро развитие ще имат финансовите ви дела с жени от кръга ви роднини или бизнес партньори. 


През тази седмица ще ви разстрои неприятна новина свързана с мъж, когото познавате и който ще преживее неприятен инцидент, операция или друг стресов момент в живота си. 


Възможно е да научите със закъснение неприятна новина с мъж, който е поел своя път към отвъдното. 


През тази седмица преди всичко ще ви зарадват парични приходи, новини свързани с пари и благоприятното уреждане на документи, които са важни за вас. 


В тези неща може да получите и голяма доза късмет. Това благоприятно влияние в голяма степен може да въздейства върху цялото ви семейство. 


През седмицата ще влезете в спор, ще се почувствате обидени или излъгани в нещо, което ще има връзка с жена. Тя може да бъде родена под знака на Лъв, Стрелец или Овен, но това не е задължително. Нейните действия определено ще бъдат с цел да създаде напрежение и конфликти в живота ви.

Коментари

Новини Варна