IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:12 | 17 януари 2020
Обновен: 10:47 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 20 - 26 януари 2020 - РИБИ

Твърде много емоции ще управляват ежедневието ви

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 20 - 26 януари 2020 - РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която твърде много емоции ще управляват ежедневието ви и ще бъдат причина за възникването на различни настроения, желания и планове. Тази нестабилност ще повлияе и на отношенията в семейството или в кариерата ви. 


Бъдете много внимателни в своите думи и решения, тъй като сами може да предизвикате една нежелана загуба или да пропуснете нещо, за което после сами на себе си няма да си простите. 


През тази седмица ще научите неприятна новина свързана с мъж, която обаче по някакъв начин ще ви донесе облага или ще отвори възможност пред вас, да реализирате един план или идея. 


През седмицата ще вземете сериозно, кардинално за живота си решение, което ще се окаже удачно, въпреки големия риск, с който е свързано. 


Ако сте родители, през тази седмица ще преживеете различни емоции около вашите деца, които ще ви покажат нови умения или знания, които ще постигнат успехи или ще вземат важни и правилни решения за бъдещето си. 


Седмицата ще бъде благоприятна за любов и за романтични преживявания, но по-скоро това ще късае връзки, които ще бъдат създадени през тези седем дни.

Коментари

Новини Варна