IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:08 | 17 януари 2020
Обновен: 00:50 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 20 - 26 януари 2020 - СКОРПИОН

Ще ви се наложи да разрешавате проблеми

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 20 - 26 януари 2020 - СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да разрешавате проблеми и неприятности свързани с плащания, с финансов документ, договор и др. 


Възможно е да обмисляте изплащането на някакъв заем или кредит, с желание да го приключите по-бързо. 


Седмицата ще ви изненада със събития или разговор с жена, който ще има връзка с пари които тя или вие притежавате. 


Жените Скорпион над 35-годишна възраст могат да бъдат изненадани от неочаквани пари, печалба, премия и др. 


Като цяло тази седмица ще изиска от вас по-реално да гледате на събитията и ситуациите в живота си. Избягвайте илюзии или следване на мечти, чиято реализация в този период е напълно невъзможна. 


Допуснете ли нереални очаквания за събития в живота си през тези седем дни, то болката от загубата и невъзможността те да се случат, емоционално ще бъде по-голяма. 


Избягвайте да следвате съветите на хора, които искат да бъдат добри с вас, но не са ви полезни. Това, което те ви казват или съветват, може да ви бъде приятно или да ви ласкае, но няма да ви донесе никаква полза. 


Тази седмица вещае приключване на стресова ситуация в живота на мъж от кръга ви роднини или близки приятели. В някой случаи това може да касае мъж роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, но като цяло това не е задължително.

Коментари

Новини Варна