IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:01 | 14 февруари 2020
Обновен: 14:18 | 18 април 2024

Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - ОВЕН

Ще имате емоционални затруднения при разрешаване на различни ситуации в дома ви

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате емоционални затруднения при разрешаване на различни ситуации в дома ви. Някои от тях ще са свързани с лъжа, с опит за измама, или с намеса в семейните ви дела от страна на човек, извън семейството ви. 


Не са изключени разочарования или да се почувствате обидени от действията или думите на други хора. 


През тази седмица ще имате своите специални положителни преживявания, свързани с приятна изненада, която ще дойде от страна на жена. 


През тази седмица ще имате интересни преживявания свързани с бременност, с раждане на дете или друго важно събитие от подобен характер. 


Тази седмица може да бъде запомнена с любовни преживявания свързани с партньор роден под знака на Скорпион, Рак или Риби, като може да става дума за една нова връзка. 


Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване на дете, за тези които имат подобно желание. 


Седмицата ще благоприятства развитието на ваши финансови, имуществени или наследствени дела.


Жените над 35-годишна възраст ще имат много силен период за развитие в професионален и личен план, затова сега всякакви действия свързани с мързелуване или отлагане на важни задачи ще бъдат нежелателни. 

Коментари

Новини Варна