IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:01 | 19 февруари 2020
Обновен: 10:45 | 17 април 2024

Хороскоп за 20 февруари 2020 г. - ОВЕН

Четвъртък ще е благоприятен ден за вас

По материала работи: Пламен Янков
Хороскоп за 20 февруари 2020 г. - ОВЕН

Четвъртък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

 

Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

 

Щастливи числа: 3,22,2,32,1,43

Коментари

Новини Варна