IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:09 | 21 февруари 2020
Обновен: 10:08 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп 24 февруари - 1 март 2020 - СТРЕЛЕЦ

Ще запомните с най-разнообразни събития в семейството или в любовта

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 24 февруари - 1 март 2020 - СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, която ще запомните с най-разнообразни събития в семейството или в любовта. Някои от тях ще успеят да ви изненадат, както и конкретни действия от страна на хора, с които имате ежедневни контакти. 


Тази седмица вещае неочаквана новина свързана с годеж или сватба, както и ще бъде благоприятно време за предложение за брак. 


През седмицата ще имате важни и полезни разговори с мъж от кръга ви приятели, с когото ще дискутирате различни политически, обществени или бизнес събития. 


Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нови обществени, политически или бизнес отношения с мъж, който вече има изградена добра репутация в тези области. 


През седмицата въвличането ви в един конфликт (умишлено или не), ще провокира поредица от клюки или неприятни коментари свързани с вас. В един момент може да се окажете изненадани от ситуацията, в която сте допуснали да бъдете въвлечени, независимо колко предпазливи сте били с подобни отношения. 


През седмицата бъдете коректни и честни във финансовите си дела, не вземайте и не давайте нещо, което не ви се полага.  


Ще възникнат недоразумения или спорна ситуация от финансов характер с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 

Коментари

Новини Варна