IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:02 | 21 февруари 2020
Обновен: 10:07 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп 24 февруари - 1 март 2020 - ТЕЛЕЦ

На моменти ще имате усещане че губите почва под краката си

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 24 февруари - 1 март 2020 - ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е сложна седмица, защото на моменти ще имате усещане че губите почва под краката си, а в други моменти ще сте изпълнени с радост и усещане за важни промени и събития в живота ви. 


Като цяло в момента вие сте в период на промени, и именно поради тази причина са възможни различни емоции и настроения. Опитайте се да съхраните някаква стабилност вътре в себе си, защото това ще бъде важно за вашето психическо здраве. 


Не се страхувайте от промените, нито от новите неща в живота си. 


През тези седем дни ще мислите работата или образованието на ваши дете или внуче, или подобни събития в живота на друг човек, към когото имате специални чувства. 


Седмицата ще благоприятства романтични и интимни преживявания особено при жените над 35 годишна възраст. 


През седмицата ще имате полезни разговори или важни за вас действия с жена родена под знака на Близнаци, Водолей или Везни. 


Тази седмица не бива да ви прави слепи, към това което се случва в семейството или в брака ви, тъй като в един момент може да останете неприятно изненадани. Липсата на откровеност и искреност в отношенията между членовете на вашето семейство, ще бъде сериозен проблем, ако допуснете това да се случи. 

 

Дали ще проявите мъдрост или ще оставите събитията да се движат, без значение накъде -  ще е изцяло ваше решение.

Коментари

Новини Варна