IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
00:07 | 21 февруари 2020
Обновен: 13:14 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп 24 февруари - 1 март 2020 - ВЕЗНИ

Едва ли ще ви изненада някакво събитие, а и вие ще сте добре подготвени за вероятните ситуации, които могат да възникнат

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 24 февруари - 1 март 2020 - ВЕЗНИ

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която едва ли ще ви изненада някакво събитие, а и вие ще сте добре подготвени за вероятните ситуации, които могат да възникнат. 


Може да ви озадачи разговор или поведение на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог, но вероятността да разговаряте откровено по тези неща е минимална. 


Тази седмица ще имате възможност да приключите с някои стари ремонти в дома си или да подмените повредени вещи с нови. 


През тези седем дни за вас ще бъде важно да си осигурите преди всичко комфорт вътре в дома си, без значение каква цена ще трябва да платите за това. Всъщност едва ли нещо ще възникне, което да не е по силите ви, или за което да не можете да платите. 


През тази седмица ще възникнат промени свързани с ваши планове свързани с пътуване, или с хора които очаквате от друго населено място. Тези промени не са свързани с някаква драма, и вие определено ще ги преживеете лесно, или бързо ще видите положителната им страна. 


През седмицата влияние върху живота ви ще изиграят събития свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, които са чужденци, от друга националност или религия. 


Тази седмица ще бъде благоприятна за вашите професионални планове и стремежи. Ще възникнат възможности за нов ангажимент, нови клиенти или нов договор.

Коментари

Новини Варна