IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:12 | 28 февруари 2020
Обновен: 00:27 | 22 април 2024

Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - РИБИ

Ще ви изненадат неприятно някои събития свързани с пътуване, или с хора които живеят на разстояние от вас

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще ви изненадат неприятно някои събития свързани с пътуване, или с хора които живеят на разстояние от вас. 


Изненадите ще са свързани с ваша заблуда или с опити за манипулирането ви, с лъжи от страна на хора които живеят надалеч от вас. 


През тази седмица ще имате благоприятно време за разговори или за уреждане на ваши финансови дела и интереси. 


В голяма степен ще можете да разчитате на съветите или помощта на хора, които познавате, включително и на ваши приятели. 


През тези седем дни ще присъствате на различни събирания или ще имате много по-активен социален живот с хора от различни разстояния, с различни интереси или от различни националности. 


Не се страхувайте от новите познанства, тъй като те ще имат своето значение за по-дълъг или по-кратък период в живота ви. 


През седмицата ще ви зарадват добри новини свързани с лечението и възстановяването на човек от кръга и роднини или приятели. 


През тези седем дни ще получите важна за вас новина или информация която досега ви е създавала някакво притеснение или страх.

Коментари

Новини Варна