IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:08 | 28 февруари 2020
Обновен: 15:34 | 22 април 2024

Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - СКОРПИОН

Ще вложите много време, енергия и ресурси в развитието на важни за семейството ви планове

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица в която ще вложите много време, енергия и ресурси в развитието на важни за семейството ви планове. Някои от тези неща могат да имат по-продължително развитие, което определено ще бъде очаквано и няма да създава излишно напрежение или страх. 


През седмицата ще имате ангажимент свързан с роднина, който не живее заедно с вас и който най-вероятно е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 


Тази седмица ще благоприятства развитието на вашите материални и имуществени дела, особено на тези от които очаквате някакви финансови приходи или друга облага: наеми, продажба, замяна и др. 


Това ще бъде благоприятна седмица за покупка на имот или на вещи за дома. 


През тази седмица ще ви тревожи и притеснява здравето на мъж, най-вероятно от кръга ви роднини, който е подложен на някакво лечение и все още няма видимо подобрение. Бавното развитие на неговото възстановяване може да се дължи на възрастта му, но може да има и друга причина. 


През седмицата ще бъдете съпричастни към неприятности в живота на жена, която живее в друг град или държава. 


Жените над 35-годишна възраст да избягват да пътуват през седмицата, освен ако тези неща не могат да бъдат отложени.

Коментари

Новини Варна