IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:09 | 28 февруари 2020
Обновен: 02:58 | 11 април 2024

Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - СТРЕЛЕЦ

Ще имате възможност да се стабилизирате финансово или да уредите важни за вас документи свързани с пари

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате възможност да се стабилизирате финансово или да уредите важни за вас документи свързани с пари. 


Като цяло финансовите ви дела ще имат възможност за благоприятно развитие и в голяма степен нещата ще зависят от вашата организация и изпълнение на конкретните ангажименти. 


През тази седмица ще имате благоприятно време за стабилизиране и хармонизиране на любовните си отношения, за разговори по-деликатни теми свързани с вашия любовен живот. 


През седмицата ще очаквате срещи или събиране по различни поводи, но са възможни отлагания по различни причини, както от ваша страна така и от страна на други хора. 


През седмицата ще преживеете емоционално едно разочарование свързано с дете или с млад човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Възможно е разочарованието да бъде свързано с някаква лъжа, хитрост, измама или прикриване на подобни действия.


Младите мъже до 35-годишна възраст (особено тези които нямат в момента сериозна връзка) ще имат възможност да положат основите на една нова перспективна любов. 

Коментари

Новини Варна