IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:11 | 28 февруари 2020
Обновен: 02:58 | 11 април 2024

Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - ВОДОЛЕЙ

Ще благоприятства разрешаването на неприятности от миналото ви

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, която ще благоприятства разрешаването на неприятности от миналото ви, свързани с вашата работа, семейство или лични отношения. 


През тези седем дни ще бъде важно не да постигнете това, което вие искате, а да хармонизирате противоречията и да създадете една по-комфортна обстановка за живеене в дома си. 


През седмицата ще възникне възможност за възраждане на една стара любов, като това в никой случай не бива да бъде самоцел, а да се изживее там, където нещата се случват по естествен път. 


Натиск или предизвикване на събитията от ваша страна едва ли ще помогне, а ефектът може да бъде напълно противоположен. 


През тази седмица ще бъде добре да изчистите дома си от счупени или ненужни вещи, независимо каква сантиментална стойност имат за вас. В същото време пазете личните си вещи от кражба, от загуба поради невнимание и други подобни инциденти. 


Тази седмица ще зарадва мнозина с новини или събития свързани с раждането на бебе момиче, с важно събитие в живота на малко дете или на млада жена. 


Това е седмица, в която жените в живота ви ще имат специална мисия и вие не се опитвайте да променяте техните действия.

Коментари

Новини Варна