IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:53 | 22 юни 2017
Обновен: 09:45 | 20 април 2024

За 3 часа задържаха 4-ма с наркотици във Варна

При проверките са открити марихуана и кокаин

По материала работи: Пламен Янков
За 3 часа задържаха 4-ма с наркотици във Варна

Около 15:00 ч. на 20 юни, на ул. "Капитан Райчо", при полицейска проверка на Д.Х. (28 г.) от Варна, същият доброволно предава пакетче, съдържащо суха тревиста маса, и пакетче с бяло прахообразно вещество. Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е марихуана с тегло 0,94 гр. и кокаин с тегло 2,54 гр. По случая е образувана е преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

Около 15:40 ч. същия ден, на ул. "Черешово топче", при полицейска проверка на Д.Х. (30 г.) от Варна, същият доброволно предава пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е марихуана с тегло 0,24 гр. По случая е образувана е преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

Около 18:00 часа, на ул. "Свобода", при извършване на полицейска проверка на К.В. (26 г.), е установено, че същият държи в себе си две пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с общо тегло 4,99 гр. По случая има образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

По същото време, на ул. "Свобода", при извършване на полицейска проверка на М.М. (23 г.) от Варна, е установено, че същият държи в себе си кутия от цигари, съдържаща суха тревиста маса и саморъчно свита цигара. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с общо тегло 0,28 гр. По случая има образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Черно море 

Коментари

Новини Варна