IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
12:30 | 26 септември 2017
Обновен: 21:26 | 25 април 2024

Глобиха шведа, ритнал камериерка

Той ще трябва да плати 4 500 лева и разноските по делото, които са малко над 580 лева

По материала работи: Слав Велев
Глобиха шведа, ритнал камериерка

Глоба от 4 500 лева наложи Районен съд – Несебър на шведския гражданин Ралф Сундберг, който изрита камериерката Диана Петкова в Слънчев бряг. Той ще трябва да плати и разноските по производството срещу него, които са малко над 580 лева, съобщава Дарик. 

 

Присъдата произнесе съдия Йорданка Майска-Иванова, която постави под съмнение изразеното от Сундберг разкаяние, но все пак уточни, че чужденецът е освободен от наказателна отговорност. Според нея, действията му показват абсолютна липса на човешко отношение. Съдията подчерта и факта, че Ралф Сундберг е опитал да прикрие извършеното от него зад алкохолното опияние, в което е бил по време на случката. 

 

Припомняме, че в началото на юни т.г. той изрита брутално камериерката Диана Петкова в главата и от без видима причина. Кадрите, които бяха публикувани в социалните мрежи предизвикаха вълна от възмущение срещу своеволието на туриска. С решението на съда се отменя и наложеният домашен арест на Сундберг. Последните няколко месеца той прекара в самостоятелен апартамент в хотелски комплекс в Слънчев бряг.

Коментари

Новини Варна