IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
12:08 | 16 ноември 2017
Обновен: 15:50 | 24 април 2024

Smokie идват с грандиозен концерт във Варна

Музикантите споделят с организаторите, че подготвят нещо специално за България

По материала работи: Юлиян Атанасов
Smokie идват с грандиозен концерт във Варна

С един месец се измести предстоящия концерт на рок легендата SMOKIE във Варна. Новата дата за Варна е 8.02.2018 г., мястото остава Дворецът на културата и спорта. Тази промяна се налага поради голямото световно турне на групата, в което тази година за първи път България участва с два града - Варна и Бургас. Това дава възможност на всеки, който е закъснял със закупуването на билети, да направи своя Коледен подарък. Закупените билети на промоция, както и на редовни цени, важат за новите дати без презаверка.

 

Музикантите споделят с организаторите, че подготвят нещо специално за България. От доста години не сме виждали SMOKIE на родна сцена във Варна. Това е легендарен момент, в който ще видим феномена, дал началото на мелодичния рок и музиката, с която свързваме последните 30 години. SMOKIE нямат аналог в цял свят, те носят история, духа на 70-те, 80-те и 90-те. До ден днешен издават нови албуми, осъвременени, но винаги в стила на SMOKIE. Една запазена марка, която гарантира качество и истински емоции.

 

Четете още: 65 години брачен живот празнува днес жената-птица Пенка Балева

Коментари

Новини Варна