IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
16:18 | 11 април 2018
Обновен: 16:26 | 24 април 2024

Читалище "Петко Р.Славейков 1928" с предизвикателство към варненци

За 90 годишния си юбилей читалищните дейци чакат писма, вижте подробности

По материала работи: Слав Велев
Читалище "Петко Р.Славейков 1928" с предизвикателство към варненци

По повод 90 години от създаването си, читалище "П. Р. Славейков 1928"  предизвиква всички желаещи варненци да се включат с пожелания, спомени, препоръки и идеи във вид на писма за просветния център. Инициативата е наречена "Читалище "П. Р. Славейков 1928" в моето сърце" и има за цел да влее свеж полъх в живота на едно 90 годишно средище на културата и просветата.

 

Всички приятели, почитатели и настоятели на читалището в район "Вл. Варненчик" могат в писмена форма да изпратят своите пожелания, спомени, препоръки и идеи към читалището. Темата и форматът са напълно свободни, а изказът - на хартиен носител във вид на писмо, запечатано в плик с име на подателя. Писмата могат да бъдат предадени лично в читалището или изпратени по пощата на адреса на Читалище "П. Р. Славейков 1928" (гр. Варна 9023, ж.к. "Вл. Варненчик", бул. "Константин и Фружин" №21, пощ. кутия 79). Идеята е писмата да бъдат събрани, подредени и съхранени във вид на книга, за да останат за поколенията в летописа на читалището. Снимков материал на тази юбилейна книга ще бъде споделен и във Facebook страницата на читалището. Краен срок за участие: 15 август 2018 г.

 

Овошките вървят по 5-6 лв. на пазара във Варна

Нова зъболекарска услуга въвежда Здравната каса от тази година

Коментари

Новини Варна