IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
22:36 | 23 октомври 2016
Обновен: 12:21 | 26 март 2024

Брад мотае Джоли с документите за развода

Близка на Пит нарече Анджелина „змия“

По материала работи: Слав Велев
Брад мотае Джоли с документите за развода

Брад Пит така и не е попълнил искането за развод на Анджелина Джоли, въпреки че предвиденият за това срок изтече в сряда. Актьорът се страхува, че подобен отговор може да предизвика съдебна битка с бившата му любима, а това според него "ще предизвика голямо психологическо увреждане на децата“, което иска да избегне. Целта му е да се постигне приятелско споразумение. Специалисти твърдят, че двамата трябва да подписват подобна петиция само, ако има какво да делят. Звездата от „Троя“ иска да получи съвместно попечителство над шестте им деца, но се надява да избегне процеса.
 

Анджелина Джоли подаде документи за развод през септември, като каза, че се притеснява за безопасността на децата си, но формално се позова на непреодолими различия. Брад Пит се е видял в сряда с 15-годишният им син Мадокс, с когото се твърдеше че имал люта кавга по време на полет с частния им самолет на 14 септември, нещо, което Пит опроверга. Смяташе се, че този скандал бил катализатор за Джоли да подаде документи за разтрогване на брака, сключен през 2014 г. Откакто се разделени, Пит се е срещнал два пъти и с другите им деца.
Едно от бижутата в семейната им имотна съкровищница – имението шато Миравал в Южна Франция, което те купиха за 60 млн. долара през 2012-а, гласи другият пикантен детайл около развода от последните дни.

 

1, 200-акровата собственост е заобиколена от гори, маслинови дървета и езеро. Лозята около него произвеждат висококласно розе, което семейство Бранджелина навремето бутилираше и предлагаше на пазара. „Бутилките през следващият сезон ще имат нов етикет без имена върху него““, доверяват запознати.
 

Някои издават, че адвокатите на двамата работят при затворени врати, така че да постигнат споразумение за финансовите въпроси и попечителството над децата, което ще бъде справедливо за всички.
По същото време 66-годишната актриса Черил Нолтън, приятелка на Пит от времето когато той снима епизодична роля в „Далас“, скочи в негова защита, срещу нападките на Джоли, че бил груб и циничен у дома:“Не съм видяла никаква промяна у него през годините. Винаги е бил стабилен. Човек, с когото лесно се разбираш, спокоен и лежерен. Много трябва да се постарае някой, за да го разклати и накара да излезе извън кожата. Не съм чувала никой да говори, че той го е виждал ядосан. Този сценарий Джоли явно не сътворила наскоро. Каква змия“.

 

 

Monitor.bg

 

Четете още: Брад Пит иска приятелско споразумение за попечителството

Коментари

Новини Варна