IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
13:22 | 12 септември 2017
Обновен: 17:13 | 24 март 2024

Извънредно: 4-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през есента

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Извънредно: 4-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през есента

Ако сте една от тези 4 зодии, трябва да предпазите любовта си. Възможно е тази есен да се появят неразбирателства, които да прераснат в големи проблеми, а след тях и раздяла.


Овен
Не правете от мухата слон. Понякога това е любимото ви занимание, което изключително много тормози вашата половинка. Приемайте ситуациите от ежедневието и живота по по-мъдър и зрял начин. Ядосвайте се само за неща, които наистина имат значение и няма да отминат до няколко дни. Причината за евентуалната ви раздяла с вашата половинка може да е именно във вас. Ще научите истина за миналото на човека до вас, която няма особено значение сега, но ще направите такъв проблем, защото е в разрез с вашите разбирания за живота... че ще стане истински проблем. Ако не овладеете емоциите си, ще останете сами.


Рак
Няма как да знаете колко дълго ще трае любовта ви. За това и не се вкопчвайте във фикс идеята да сте перфектни и непрекъснато да угаждате на човека до вас, за да не ви напусне. Ефектът ще бъде точно обратният. Колкото повече носиш на ръце някого, толкова по-малко започва да те оценява той. Именно това може да е причината за вашата раздяла тази есен. Вашата половинка ще престане да ви цени като личност, защото се съгласявате с всичко, правите всичко и нямате собствено мнение. Губите личността си. Осъзнайте се навреме, за да не останете сами накрая.


Скорпион
Трети човек ще се появи във вашия живот и ще ви обърка чувствата. Никога не сте и предполагали, че може да се влюбите в друг, докато сте с човека, на когото наистина държите. Но такива неща се случват в живота, не се чувствайте прекалено виновни. Просто не вършете нищо зад гърба на половинката си и излезте от ситуацията с достойнство. Човек сам избира щастието си и само отговаря за него. Изборът е важен, за това помислете добре и ако сте решени, не се връщайте назад.


Козирог
Достатъчно търпеливи сте и може би това е проблемът във връзката ви. Съгласявате се с всичко, само и само да запазите любовта ви. Но това не е любов, ако все мислите кой ще е следващият ви ход. Причината за вашата раздяла може да е нещо, което вашият партньор ще поиска от вас, което е в разрез с всичките ви вярвания и усещания за живота. Не се съгласявайте, а поговорете сериозно с човека, който само си мислите, че познавате. И решнието накрая, нека бъде ваше.

 

actualno.com

 

Още по темата: Септември носи любов за тези три зодии

Коментари

Новини Варна