IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
16:19 | 9 декември 2017
Обновен: 03:20 | 15 април 2024

Азис пял пред три хиляди души с разбита глава

Молел се да не припадне на сцената

По материала работи: Борис Проданов
Азис пял пред три хиляди души с разбита глава

С разбита глава и дълбока цепнатина 4 сантиметра. Снощи пях пред три хиляди души. Никой не разбра! Нито моят бенд, нито публиката, нито исках да притеснявам организаторите!". Това откровение е на ромския славей Азис, а към него е добавил и снимка, която публикува в инстаграм.

 

"Стиснал само салфетка в ръка, попивах кръвта от главата си и се молех да не припадна на сцената, защото това си беше комоцио. За миг изгубих картина и звук. Моят бенд вече свиреше на сцената своето откриване, а на мен ми остават около 2 минутки до начало на първата песен. Тръгвам да отварям вратите на съблекалнята, която е на метри от сцената и нещо запъва. Две врати, от които нито едната не се отваря. Нещо запъваше и аз с цялата си сила дърпах, дърпах и..тя се отвори, ама в главата ми! Тече кръв, ама много. Единственото което направих е да грабна салфетки и деликатно да попивам раната на главата си. Публиката нищо не разбра. Взимах си височините в песните, сякаш нямам дупка в главата. Едно разбрах-Аз съм много силен човек!", написа още Азис.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна