IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
10:39 | 31 януари 2019
Обновен: 15:53 | 1 март 2024

Риана ще съди баща си

Вижте каква е причината

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: ВВС

Риана съди татко си, защото той използвал името ѝ за създаване на своя фирма. Певицата е завела дело срещу баща си Роналд Фенти и компанията "Fenty Entertainment", тъй като те използват нейната фамилия (Фенти), с която пък звездата е кръстила собствения си козметичен бранд - "Fenty Beauty".


От The Blast съобщават, че в документите по делото пишело, че Риана съди баща си и друг човек, вероятно негов бизнес партньор - Мосес Перкинс, защото те са лъгали инвеститори, че поп певицата също участва в бизнеса и те са нейни агенти. Риана обаче казва, че няма нищо общо с компанията и баща ѝ никога не е имал разрешение да действа от нейно име.


Роналд Фенти също се е опитал да договори турне на певицата в Латинска Америка с компанията SBS Entertainment, която му предлагала повече от 15 млн. долара, както и два концерта в Лос Анджелис и един в Лас Вегас, които са щели да му донесат 400,000 долара. Изпълнителката на "SOS" не е давала съгласие за тези участия.


Твърди се, че звездата е предупреждавала няколко пъти баща си да не използва нейното име, но той така и не спрял, затова се стигнало до съд.


Четете още: Наоми Кембъл заби младока Лиъм Пейн

Коментари

Новини Варна