IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
12:52 | 3 март 2019
Обновен: 06:42 | 27 април 2024

Кайли Дженър: Страх ме е от пластичните операции!

Тя казва, че никога не би се подложила на такова нещо

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс

Кайли Дженър каза, че е прекалено изплашена да се подложи на пластична операция и затова не би го направила. Често в интернет пространството се появяват слухове, че 21-годишната риалити звезда е използвала услугите на пластични хирурзи, но тя категорично отрича това, пише Teenproblem.net.


"Хората смятат, че съм минавала под ножа и съм променила изцяло лицето си, а това е напълно невярно. Аз съм изплашена! Никога не бих направила това", обясни Кайли пред списание "Paper".


Тя признава, че преди е имала филъри в устните. И казва, че хората не осъзнават колко много такива временни промени влияят на начина, по който изглежда лицето.


Преди време Дженър беше обяснила, че е решила да си сложи филъри, когато едно момче я е целунало и ѝ е казало, че тя не може да се целува хубаво, защото има доста тънки устни.


"Бях на 15 г. и бях несигурна. Имам наистина много малки устни. Това беше една от първите ми целувки и момчето ми каза: "Не мисля, че ще станеш добра в целувките, защото имаш толкова малки устни". Аз приех това много навътре", разказва звездата.
 

Четете още: Как Виктория влудява Дейвид Бекъм?
 

Коментари

Новини Варна