IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Лайфстайл
16:46 | 4 март 2019
Обновен: 05:57 | 19 април 2024

Личният гримьор на Ким: Кой е Марио Дедиванович?

Известен като Кралят на контурирането, той има блестяща кариера и звездни клиенти

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Instagram

Някога чудили ли сте се кой стои зад многобройните известни визии на Ким Кардашиян? Хората биха предположили, че това е цял екип от гримьори, фризьори и стилисти, към които ние, обикновените хора не можем да се доближим. Истината обаче е, че Ким от десет години насам се доверява главно само на един гримьор, чието име е Марио Дедиванович, пише Tialoto.bg.


Марио е известен не само като личния гримьор на Ким и отговорен за красотата на цялото семейство Кардашиян, ами и като една от най-активните личности в социалните мрежи. Дедиванович е отгледан в Бронкс, Ню Йорк в семейство на албански емигранти.


От малък неговата любов са гримовете. Първата му работа е в магазин за козметика, като консултант за парфюми. Там клиенти доста често му искали съвет за това какъв цвят червило да изберат и той им помагал, въпреки че не било позволено. Оттам страстта му към грима се увеличава и сам започва да учи техники през свободното си време. След това започва да работи на свободна практика, като най-често гримира модели и журналисти във Фокс Нюз.


Животът му се променя, когато през 2008 година се запознава с Ким и двамата на момента стават най-добри приятели. Оттогава насетне, те са неразделни и собственоръчно променят и създават най-новите тенденции в грима по света. Ако се чудите от къде започна манията по контурирането, отговорът е Марио.


Четете още: 

Коментари

Новини Варна