IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
14:30 | 14 април 2019
Обновен: 06:06 | 17 април 2024

Има ли Селена Гомес ново гадже?

Свързват я с Найъл Хоран

По материала работи: Пламен Янков
Има ли Селена Гомес ново гадже?

Селена Гомес и певецът Найъл Хоран може да са новата светска двойка, пише Teenproblem.net. Слуховете, че бившият член на бой бандата One Direction и изпълнителката на "Kill Them With Kindness" са заедно, тръгнаха, благодарение на социалните мрежи.

 
Журналистът Майк Вас написа в Twitter, че е забелязал, че те се държат като двойка по време на участие на шотландския певец Луис Капалди. "Ако не халюцинирам, Селена и Найъл стоят на масата, която е близо до мен", написа журналистът. Това предизвика фурор в интернет и много фенове на двамата започнаха да питат в мрежата дали има нещо по-сериозно.
 
 
"Селена смята, че Найъл е страхотен и обожава музиката му, но те не са заедно, въпреки слуховете. Селена не излиза с никого сега, въпреки че намира Найъл за сладък и много талантлив, и оценява хубавите неща, които той казва за нея. Не, че не би излизала с него някой ден, просто сега няма как да стане", коментирали са приближени на певицата пред "Hollywood Life".
 
 
Източниците посочват, че двамата наистина са флиртували преди време.Селена Гомес и певецът Найъл Хоран може да са новата светска двойка. Слуховете, че бившият член на бой бандата One Direction и изпълнителката на "Kill Them With Kindness" са заедно, тръгнаха, благодарение на социалните мрежи.
 
 
 
 

Коментари

Новини Варна