Критикуват Ашли Бенсън заради връзката ѝ с Кара Делевин
Ето какво написаха фенове на актрисата
Публикувана: 5 May 2019 | 16:54

Фенове засегнаха Ашли Бенсън със злобни коментари по отношение на връзката на актрисата с модела Кара Делевин, отбелязва Teenproblem.net.


Звездата от "Малки сладки лъжкини" публикува снимка в Instagram с любимата си, а някои от последователите ѝ написаха: "Сериозно, трябва да стоиш далеч от този дявол и никога да не се връщаш там. Със сигурност много силни, красиви и религиозни мъже биха те приели обратно. Ти не си такава, ти не си лесбийка, ти обичаш мъжете и се нуждаеш от мъж".


Други коментират, че Кара се държала неуважително.


Ашли Бенсън подчерта, че да се пишат такива коментари, не е никак правилно. "Трябва да гледате собствения си живот. Спрете да си измисляте неща", написала е тя.


Кара също защити приятелката си и връзката и коментира: "Вие сте отвратителни! Ако имате проблем с истинската любов, елате и ми го кажете в лицето, вместо да изразявате омраза чрез Instagram. Съжалявам ви, очевидно вие не сте щастливи и имате прекалено много свободно време. Може би трябва да си намерите хоби, което да не включва хомофобия и омраза към хората, защото са щастливи".


Кара и Ашли са заедно от лятото на 2018 г. Източници на "Us Weekly" твърдят, че и двете са много щастливи заедно.


"Това е първото момиче, с което Ашли излиза. Ашли за първи път е във пълноценна връзка", обясняват те.


Четете още: Блейк Лайвли е бременна?
 

Коментари ( 0 )