Дженифър Лопес плащала по 400 долара на стриптизьорки
Ето защо
Публикувана: 15 May 2019 | 17:20

Дженифър Лопес е водила годеника си, Алекс Родригес, на стриптийз бар в Ню Йорк, пише Teenproblem.net. Звездата е искала да си поговори с стриптизьорките и да ги разпита за някои неща заради ролята си във филма "Hustlers" - там Джей Ло играе стриптизьорка. И е помолила Алекс да е там, за да я подкрепя.
 

"Аз бях в Ел Ей. Тя беше в Ню Йрок и ми каза, че ще отиде на стриптийз клуб. Аз ѝ казах, че ще се върна в четвъртък или петък и тогава може да отидем двамата. Имам предвид, това е част от работните задължения, нали?. Беше просто страхотно. Фактът, че независимо каква работа има, тя наистина се превъплъщава в този човек. Тя започна да ми задава истински въпроси - "Какво търсят те?", "Какво правиш там?". Аз знаех прекалено много, което е някак плашещо. Но няма значение, ние отидохме, седяхме с момичетата и ги разпитвахме", разказа Алекс в предаването "The Breakfast Club".
 

Дженифър не е платила за танц в скута, но пък е оставила 400-500 долара на стриптизьорките, като благодарност за отговорите, които те са ѝ дали.
 

"Не бяхме там заради танците. Бяхме там заради работата и това много ни помогна", коментира бившият бейзболен играч.


Четете още: Кайли Дженър е бременна с второ

Коментари ( 0 )