IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
10:54 | 8 юни 2019
Обновен: 12:33 | 25 април 2024

Денис Куейд си хвана още по-младо гадже - студентка

Новата изгора на 65-годишния Куейд е 26-годишна

По материала работи: Слав Велев
Денис Куейд си хвана още по-младо гадже - студентка

Американският актьор Денис Куейд изглежда се е разделил с по-младата си приятелка, 32-годишната канадско-френска моделка Санта Озина, и вече е в плен на любовта с дама на още по-крехка възраст, съобщи Контактмюзик.

 

Новата изгора на 65-годишния Куейд е 26-годишната студентка от Тексаския университет Лора Савоа. През последните няколко седмици актьорът и младото му завоевание нееднократно са засичани заедно. В акаунта на Лора в Инстаграм фигурират доста нейни снимки с Куейд, една от които е придружена от надписа: "Никога не съм била по-щастлива". В публикация от май, показваща как двамата се целуват с лица, скрити зад шапки, студентката пише: "Обичам този мъж".

 

Лора Савоа преди е имала връзка с актьора Джеръми Пивън, който също не е в първа младост, пише БТА.

 

Новината може да се стори изненадваща за почитателите на Денис Куейд, който само преди няколко седмици сподели, че макар да няма непосредствени планове за четвърти брак, не изключва възможността някой ден да мине под венчило със Санта Озина.

 

Куейд и Озина, чиято връзка започна през 2016 г., за последен път са фотографирани заедно през януари тази година.

 

dariknews.bg

 

 

Коментари

Новини Варна