IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
14:46 | 8 юни 2019
Обновен: 04:03 | 25 април 2024

Луиза Григорова празнува 2-годишнина от сватбата

Актрисата и мъжът ѝ отбелязаха повода по време на снимки

По материала работи: Пламен Янков
Луиза Григорова празнува 2-годишнина от сватбата

Луиза Григорова и съпругът ѝ, Мартин Макариев, отпразнуваха 2 години, откакто официално са съпруг и съпруга. Става ясно, че двамата е трябвало да посрещнат годишнината си по време на снимки - на новия българския филм "Диви и щастливи", пише Teenproblem.net.


Актрисата публикува снимка с любимия си в Instagram, за да отбележи повода и написа: "Преди две години на тази дата с Мартин си обещахме всичко и ето ни днес - празнуваме годишнината си от сватбата на снимки! Пожелавам ни винаги да работим заедно и да се обичаме така".


Красавицата разкри, че заснемането на филма ѝ е донесло истинско удовлетворение и е било много забавно. Дори се е наложило тя да кара бъги.


"Никога не се отказвайте от мечтите си, колкото и трудности да има по пътя, защото когато дойде моментът на сбъдване, чувството е неописуемо! Да снимам с такъв велик екип и актьори за мен е сбъдната мечта!", посочи Луиза.


Четете още: Лиъм Пейн: В бандата беше някак токсично
 

 

 

Коментари

Новини Варна