IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
11:06 | 9 юни 2019
Обновен: 01:40 | 24 април 2024

Ким – наследница на шотландския кралски род

Звездата можело да заяви претенции за трона, твърди журналист

По материала работи: Пламен Янков
Ким – наследница на шотландския кралски род

Тя е член на една от най-известните фамилии в Америка, но изглежда във вените ѝ тече истинска кралска кръв!
 

Ким Кардашян и сестрите ѝ може да се окажат наследници на известния шотландски разбойник и фолклорен герой Робърт Рой МакГрегър, който е свързан с първия шотландски крал – Кенет Макалпин, пишат от Daily Record, цитирани от Tialoto.bg.
 

Откритието е дело на шотландския журналист Крейг Уилямс, който решил да се разрови в родословното дърво на Кардашян, след като разбрал за афинитета им към шотландски имена. По-голямата сестра на Ким – Кортни, кръсти дъщеря си Пенелопе Шотландия Дисик, за да почете връзката си със страната по майчина линия.

 

Снимка: Daily Mail
 

„Помислих си, че семейството трябва да е наясно с шотландския си произход. И като се разрових, излязоха интересни неща. Не съм предполагал, че фамилията може да е свързана с такава историческа фигура. И тъй като МакГрегърите са преки наследници на шотландската кралска династия, Ким може да предяви претенции към трона“, коментира журналистът.
 

Връзката на Ким и сестрите ѝ с кралската фамилия са по линия на нейната пра-пра-прабаба Маргарет Елизабет Магий.


Четете още: Ариана Гранде алергична към... домати

 

Коментари

Новини Варна