Бившият на Пам отрече да я е бил
Отказва да коментира детайли по връзката си с нея
Публикувана: 7 Jul 2019 | 11:08

Памела Андерсън няма късмет с мъжете и изглежда попада все на такива, които я ползват за боксова круша. Звездата наскоро се раздели с поредния мъж в живота си – футболиста Адил Рами – обяснявайки, че той упражнявал физическо насилие над нея.


По думите на блондинката спортистът веднъж „смачка и двете ми ръце“ по време на скандал. Рами е категоричен, че това са измислици и обяви думите ѝ за „отвратителни“.


„Ще го кажа просто и ясно, повтарям, че няма да коментирам детайли относно връзката си с Памела. Мога да кажа, че тези обвинения в насилие са абсолютно измислени и няма да ги подмина просто така“, написа в социалната мрежа на френски звездата.


51-годишната силиконова блондинка сложи край на 2-годишната си връзка миналата седмица, определяйки времето си с Рами като „голяма лъжа“.


Заради думите ѝ, които го изкарват насилник, футболистът бе отстранен като посланик в борбата с домашно насилие на благотворителната организация Solidarité Femmes – решение, което той сподели, че уважава, но което го натъжава.


Tialoto.bg


Четете още: Меган и Хари публикуваха снимки от кръщенето на Арчи
 

Коментари ( 0 )