IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
11:40 | 21 септември 2019
Обновен: 04:12 | 29 февруари 2024

Емилия Кларк вече е необвързана

Разделила се е с гаджето преди няколко месеца

По материала работи: Пламен Янков
Емилия Кларк вече е необвързана

Емилия Кларк се е разделила с гаджето си, съобщават от американското издание на "Cosmopolitan", цитирани от Teenproblem.net. Звездата от "Игра на тронове" имаше връзка с филмовия режисьор Чарли Макдауъл. Слуховете, че те са двойка се появиха преди около година.


Миналия октомври актрисата публикува снимка от плажа на сенките на двама души, които се целуват. Феновете веднага разгадаха, че мъжът е е именно 36-годишния Чарли. Тогава Емилия имаше рожден ден и написа: "Това беше рожден ден, който няма да забравя дълго време".


По-късно режисьорът постна същата снимка.


През пролетта на тази година някои по-наблюдателни интернет потребители забелязаха, че Чарли е спрял да следва Кларк в Instagram. Тя обаче продължавала да го следва.


Преди 2 месеца се появиха слухове, че режисьорът вече може да има връзка с актрисата Лили Колинс, тъй като тя публикува снимка, на която се вижда как се е облегнала на гърба на мъж, за когото феновете смятат, че е Чарли.


От изданието твърдят, че в момента Емилия Кларк е необвързана.


Четете още: BBC се извини на принц Хари

Коментари

Новини Варна