IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
13:26 | 25 октомври 2019
Обновен: 20:07 | 24 февруари 2024

Да зарежеш мъжа си е най-добрият режим за постигане на перфектна кожа

Адел се втали и подмлади

По материала работи: manager
Да зарежеш мъжа си е най-добрият режим за постигане на перфектна кожа

Адел се похвали с перфектна фигура и сияйна кожа в Instagram. Звездата не беше много активна в социалните мрежи през последните месеци, но сега изненада феновете си със снимка, на която демонстрира новата си визия.

Личи си, че тя е отслабнала, а кожата ѝ е много гладна и блестяща, изглежда по-добре отвсякога. Почитателите ѝ веднага заподозряха, че певицата е решила да влезе във форма след като се раздели със съпруга си Саймън Конеки през април.


 
Сега се говори, че звездата има връзка с рапъра Скепта. Изпълнителката показа новата си визия на рождения ден на рапъра Дрейк в клуб в Лос Анджелис. Там тя е била в компанията на Скепта, а някои от гостите на партито качиха снимки в Instagram Stories, на които се вижда, че Адел действително е свалила доста килограми, пишат от "The Sun".


Певицата сподели, че Дрейк е един от най-добрите хора, които познава и си е изкарала страхотно на купона.


 
"Адел доказва, че да зарежеш мъжа си е най-добрият режим за постигане на перфектна кожа", шегуват се феновете в социалните мрежи. Те смятат, че звездата се е подмладила.

от dnes.bg
 

Коментари

Новини Варна